Ekmek
Çeşitleri

Yeni

Artizan Ekmeği

Yeme içme üzerine ne düşünürsünüz bilemeyiz ama muhteşem lezzetler üretmenin sanatla bir ilgisi olmalı.

Alman Çavdarı

Buğday unu, doğal maya, çavdar, tandır ve kavrulmuş malt unuyla yapılır.

Kepek Ekmeği

Buğday kepeği, buğday unu ve iri taneli kepek. Uzun ömürlü bir ekmektir. Lif açısından zengindir.

Çavdar Ekmeği

Buğday unu, doğal maya, çavdar, tandır ve kavrulmuş malt unuyla hazırlanır.

Tahıllı Ekmek

Beyaz buğday unu, tandır unu, keten tohumu, ay çekirdeği içi, susam, mısır, yulaf ezmesi, buğday ezmesi, buğday kepeği, kara buğday tanesi, acı bakla taneleri, malt unu ve doğal maya ile pişirilir.

Paşa Ekmeği

Buğday, çavdar, tandır ve bir miktar malt unu ile hazırlanan hamur uzun süre mayalandırılarak pişirilir. Vitamin ve mineral bakımından oldukça zengindir.

Tam Buğday  Ekmeği

Buğdayın kaba kepeği, özü ile hazırlanan ve çavdar eklenerek zenginleştirilen doğal mayalı, dinlendirilmiş ekmek.

Sade Yayla Ekmeği

Buğdayın kaba kepeği ve özü de dahil tüm besin değerleriyle kullanıldığı ve çavdar da eklenerek zenginleştirilen, doğal mayayla üretilen çok faydalı bir ekmektir.

Zeytinli Yayla Ekmeği

Buğdayın kaba kepeği ve özü de dahil tüm besin değerleriyle kullanıldığı ve çavdar da eklenerek zenginleştirilen, doğal mayayla üretilen çok faydalı bir ekmektir. Hamuruna dilim zeytin eklenir.

Size en yakın şubeyi kesfedin

Yeme içme üzerine ne düşünürsünüz bilemeyiz ama muhteşem lezzetler üretmenin sanatla bir ilgisi olmalı.