Şerbetli Tatlılar

Şefin Tavsiyesi

Fıstıklı Havuç Dilimi

40 kat yufka ve özenle seçilmiş Antep fıstığı parçacıklarını geleneksel yöntemlerle pişirip şerbetllendirdiğimiz baklava.

Cevizli Baklava

40 kat yufka, özenle seçilmiş çeviz parçacıkları ile geleneksel yöntemlerle pişirilir.

Fıstıklı Şöbiyet

İncecik açılmış yufka, antep fıstığı ve taze kaymakla usta elller ile hazırlanır.

Fıstıklı Saray Sarma

İncecik açılmış yufka, antep fıstığı ve taze kaymakla usta elller ile hazırlanır.

Kaymaklı Ekmek Kadayıfı

Özenle ve dengeli şekilde şerbetlendirilmiş özel kadayıf ekmeği ve taze kaymak.

Fıstıklı Yassı Kadayıf

Geleneksel yöntemlerle hazırlanmış Antep fıstığı ve tel tel kadayıfın eşsiz buluşması.

Cevizli Ev Baklavası

Usta eller ile incencik açılmış çıtır çıtır yufka ve bol cevizli ile hazırlanan geleneksel ev baklavası.

Fıstıklı Baklava

40 kat yufka, özenle seçilmiş antep fıstığı parçacıkları ile geleneksel yöntemlerle pişirilir.

Size en yakın şubeyi kesfedin

Yeme içme üzerine ne düşünürsünüz bilemeyiz ama muhteşem lezzetler üretmenin sanatla bir ilgisi olmalı.