Ürün İnovasyonu
Ar-Ge çalışmalarımız ile müşterilerin değişen taleplerini takip ediyor ve yenilikçi ürünlerle tezgahlarımızı sürekli güncelliyoruz.
1995 yılında İstanbul'un Sarıyer semtinde açılan ilk şubemizden günümüze uzanan serüvende şehrin pastane-fırın kültürüne yön veren öncü markası olduk.
Paşafırını'ndan içeriye adım atınca sizi fırından taze çıkmış ekmekler, tatlı-tuzlu kurabiyeler, gün boyu tüketebileceğiniz nefis atıştırmalıklar, birbirinden lezzetli sütlü ve şerbetli tatlılar, usta ellerde hazırlanmış börek ve özenle hazırlanmış pasta çeşitleri karşılar. Her biri geleneksel yöntemlerle hazırlanan 200'den fazla çeşit ürün şubelerimize günlük taze olarak sevk edilir.
Sabah işe giderken bol malzemeli bir sandviç, taze demlenmiş çay eşliğinde fırından taze çıkmış poğaça, öğle saatinde lezzetli bir dilim pasta eşliğinde filtre kahve ya da haftasonu sevdiklerinizle birlikte zengin köy kahvaltısı - Paşafırınında gün boyu keyifle tüketebileceğiniz lezzetli alternatifler sizi bekliyor.
Çağdaş mimari ile tüm detayları özenle tasarlanan şubelerimizde tezgahtan paket servisin yanında açık ve kapalı kafe alanlarımızda güleryüzlü hizmetle keyifli vakit geçirebilmeniz için çalışıyoruz.
Ar-Ge çalışmalarımız ile müşterilerin değişen taleplerini takip ediyor ve yenilikçi ürünlerle tezgahlarımızı sürekli güncelliyoruz.
90 kişilik üretim, pazarlama, eğitim ve bayi destek ekibimiz ile şubelerimizde müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutuyoruz.
Şubelerimizden gelen siparişleri günlük taze olarak üretip soğutmalı özel araçlarımızda, korunaklı kutularda tam zamanında sevk ediyoruz.
Üretim tesisimizin değerli şefleri ve üretim personelimizle birlikte en yüksek kalite ve hijyen standartlarında baş döndürücü lezzetler üretiyoruz.ISO 22000 belgeli tesisimiz’de birlikte çalıştığımız bağımsız denetim şirketlerinin yanı sıra gıda mühendislerimiz üretimin kusursuzluğunu sürekli denetliyor.